In de kijker: Patrick Van Horenbeeck

9 augustus 2010 door admin

Wie Patrick nog niet heeft opgemerkt in onze stad is er zeker de laatste jaren niet meer geweest, want reeds zolang maakt hij deel uit van de reinigingsdienst van Aarschot.

De metgezel van één van onze trouwste leden, met name Heidi Rosseels, is een man waar men nooit tevergeefs beroep op doet….hij is tot alles bereid. Het zijn zulke mensen die een vereniging rechthouden.

In een vorig leven stond Patrick, die 5 jaar lang kassier geweest is van onze jongeren, in voor het onderhoud van de stadsfeestzaal. Zijn mutatie naar de reinigingsdienst was dan ook een logisch gevolg.

Naast film- en muziekliefhebber (vooral Schlagerfestivals boeien hem echt!) is hij samen met Heidi een gewaardeerd bestuurslid van de Langdorpse wandelclub ’t Pinguinneke. Blijft er nog wat vrije tijd over, schuimt hij al even graag de rommelmarkten af.

Momenteel is hij druk bezig om zijn liefdesnestje te verbouwen samen met Heidi. Mogelijk en hopelijk wordt dat de basis van een nieuwe generatie overtuigde CD&V’ers …

Dit bericht werd geplaatst op maandag, 9 augustus 2010 om 16:17 als onderdeel van In de kijker!. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

valparin made in usa valparin were to buy new york 20 calan tablets acheter calan livraison rapide richardson cheap calan for sale without a prescription calan bestellen broken arrow prilosec refill best price purchase prilosec no prescription no fees fort wayne buying online pamelor cheap medication pamelor comprar gainesville 100 mg extra super tadadel online no prescription extra super tadadel price durham purchase cardizem online imdur comprare best buy flovent order without a prescription 150 mg diamox are generic clomid good a natural silagra relafen cost without insurance where to purchase confido without prescription antivert made in usa achat de neem au canada azulfidine guenstig buy avandia online fast delivery where to purchase zestril no prescription free shipping discount asacol canadian pharmacy mobic online without prescription 2 5 singulair is it enough persuasive essay video essay writing companies in usa college entrance essay questions i search research paper pay to write essay starting at 10 business assignment how can i write essay in english resume for a highschool student with no experience resume for medical student writing personal essay 200mg generic aldara buy clonidine autralian pharmacy 10 mg mononit for sale pennsylvania pa chondro ritz online acheter ciprofloxacin 10 mg indocin online overnight best place to buy amoxil american symmetrel voveran cheapest amra dosis aldactone order online safe buy malegra fxt order without prescription discount bimat drop pills without a prescription achat eriacta generique acquista clonidine online purchase cheap ansaid compare and contrast essay about mother and daughter website to help write an essay my photo essay topic for economics research paper essays about eating disorders causes literature review on communication in change management editing an essay exercises help writing tesis research paper on hydrogen energy how to purchase an essay online paper writing services research paper outline help