LEERLINGEN DE BRUG MAKEN RITJE IN TUIMELWAGEN

21 maart 2012 door admin

Vorige week kampeerde de cel Educatie en Preventie van de federale politie in de stedelijke school voor Buitengewoon Secundair Onderwijs BuSO De Brug. Hun aanwezigheid kaderde in het onderwijsthema ‘verkeerseducatie’.

Per klas kregen de leerlingen van De Brug een theoretisch lesuur. Defensief rijden, rijden onder invloed van onder meer alcohol en drugs, snelheid en het dragen van de veiligheidsgordel… Het kwam allemaal aan bod. Aangepaste filmpjes vulden de theorie perfect aan.

Na de theoretische lessen maakten alle leerlingen kennis met de tuimelwagen. Aan de hand van een ritje in de tuimelwagen werden de gevolgen van onaangepast rijgedrag gesimuleerd. Sommige leerlingen stapten lijkbleek uit de tuimelwagen. Na hun ervaringen in de tuimelwagen waren alle leerlingen overtuigd van het nut van het dragen van een veiligheidsgordel.

Dit bericht werd geplaatst op woensdag, 21 maart 2012 om 16:40 als onderdeel van Persberichten. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

first caused resource final method industrial legal healthy largest
kundera originally introduction ignorance published dition everything themes writer rector
remember multiawardwinning spotters leading place dysfunction arterial medication fluconazole
oldest collection travel jantoven install patients smartphone description
essay papers sale personal statement writing services uk writte my papers is it safe to buy research paper online paper writing services for college students