LEERLINGEN DE BRUG MAKEN RITJE IN TUIMELWAGEN

21 maart 2012 door admin

Vorige week kampeerde de cel Educatie en Preventie van de federale politie in de stedelijke school voor Buitengewoon Secundair Onderwijs BuSO De Brug. Hun aanwezigheid kaderde in het onderwijsthema ‘verkeerseducatie’.

Per klas kregen de leerlingen van De Brug een theoretisch lesuur. Defensief rijden, rijden onder invloed van onder meer alcohol en drugs, snelheid en het dragen van de veiligheidsgordel… Het kwam allemaal aan bod. Aangepaste filmpjes vulden de theorie perfect aan.

Na de theoretische lessen maakten alle leerlingen kennis met de tuimelwagen. Aan de hand van een ritje in de tuimelwagen werden de gevolgen van onaangepast rijgedrag gesimuleerd. Sommige leerlingen stapten lijkbleek uit de tuimelwagen. Na hun ervaringen in de tuimelwagen waren alle leerlingen overtuigd van het nut van het dragen van een veiligheidsgordel.

Dit bericht werd geplaatst op woensdag, 21 maart 2012 om 16:40 als onderdeel van Persberichten. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

lamprene sales and canada acquisto lamprene con mastercard fort worth a donde conpro alesse tetracycline tablets acquista arjuna generico online buying online glucotrol xl non prescription free shipping 1 to 3 days delivery time for reglan comprare dilantin isoptin billig best price on paxil buy nimotop without prescription buy myambutol paypal accepted 2 5mg ceftin canadian cheap carafate prescription without synthroid generic release date the canadian drugstore inc buy xeloda online canada paypal azulfidine sale brethine se 326 best furoxone seller how to start off a personal statement how to write an essay about someone how can i do my homework fast how do you write a summary for a resume how to read and write research page how to prepare for essay writing essay papers sale personal statement writing services uk writte my papers is it safe to buy research paper online paper writing services for college students